Sütős-Főzős tábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

Egy héten át szórunk, öntögetünk, keverünk, nyomkodunk, gyúrunk, szaggatunk... igazi finomságokat készítünk. Közben ügyesedik a kezünk, erősödnek az ujjaink.

A 2019. nyári tábor témája: Az öt elem
Ezen a héten nemcsak hogy megtanulunk a gyerekekkel tojást törni, habot verni, cukrot, lisztet és mézet kimérni, hanem megismertetjük a gyerekekkel az öt elem konyha szemléletét is. Víz, tűz, föld, levegő és fa elem. Minden elemmel egy napig foglalkozunk, játékos mesés formában. Bemutatjuk az adott elem jellemzőit és közösen is készítünk valamilyen finomságot. Például a tűz elemű napon Eper turmixot készítünk, a föld napon pedig isteni csokitortát mogyoróval és dióval.
A részletes tematika itt olvasható.

2019. július 29. - augusztus 2.

Ára: 39 900 Ft/hét

Napirendünk és ellátás: 
Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Videók

(A lejátszási listából a videó bal felső sarkában látható ikonra kattintva válogathatsz.)

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum