Farsang

Timi


"Sokan kérdezték már tőlem, amikor kiderült, hogy óvodapedagógus vagyok, hogy hogyan tudom még 13, 14 vagy ma már 17 év után is ilyen lelkesedéssel végezni a munkám. A válaszom mindig egyszerű volt: lélekben még én is gyermek vagyok. 

A Bilimbo egy olyan óvoda, ahova belépve éreztem, itt értik ezt, ahol mindenki az lehet, aki, és ahol nagy érték a megismerés, a megértés, az elfogadás, a tiszta és gyermeki lelkület. Az is csodálatos számomra, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, amelyben mindenkinek fontos szerepe van, amelyben jól kiegészül a kis részekből az egész. 

Számomra kiemelten fontosak a kapcsolatok, és mindig örömmel tölt el, hogy itt a szülőkkel is  közvetlen és őszinte viszonyt tudok kialakítani. A gyerekek közt mindig nagy szeretet vesz körül, boldog vagyok, ha ezt viszonozhatom, ha láthatom, hogyan változnak, fejlődnek. 

Ha újra kezdhetném, megint óvó néni lennék!"

Bori


"2015 óta dolgozom a Bilimbóban, jelenleg a Szilva csoport óvónénije vagyok. Nagyon szeretem a munkámat és a munkahelyemet - leginkább a családias, közvetlen és őszinte atmoszféra miatt, amit mindenki érez, aki megfordul a Bilimbóban: gyermek, családtag vagy pedagógus. Óvódapedagógiai és gyógypedagógiai tanulmányaimat itt szabadon kamatoztathatom nap mint nap. Ezen kívül a gyerekek a modern-kortárstánc művészetén keresztül is tanulhatnak tőlem különfoglalkozás keretében."

Imelda


"A Bilimbo egy olyan hely, ahová minden reggel örömmel és boldogsággal a szívemben megyek be. Szeretem a hangulatát, az illatát, a varázserejét, ami minden reggel magával ragad. Ahogy belépek a piros ajtón, egy csodavilágba érkezem. 

A Bilimboban nagyon jól érzem magam, jó érzéssel tölt el, hogy ilyen nagyszerű csapat tagja lehetek. Öröm együtt dolgozni, mókázni, nevetgélni a gyerekekkel. Nagyszerű a csapat, csodálatosak a gyerekek és a szüleik is. 

Minden nap rengeteg kávét ihatok, ami a babakonyhában készül nekem. Bármikor van egy lelkes, éppen ráérő fodrász, aki csodálatos frizurát varázsol számomra, de ha esetleg egy masszázsra vágyom, akkor az ügyes kis kezek máris a vállaimat lazítják. Szóval a Bilimboban dolgozni egy főnyeremény. Nagyon hálás vagyok, hogy a csapat része lehetek."


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum